Bananinis varškės dubenėlis

Pageidavimų koncertas parodė, kad trūksta mažiau angliavandenių turinčių receptų be duonos ir receptų, kuriuos galima paruošti žaibo greičiu. Šitas receptas tinka ir tai, ir tai kategorijai. Nieko nereikia kepti, virti ar dar kaip apdoroti – užteks šakutės, dubenėlio, ingredientų ir galima pusryčiauti. 
0 Shares
0
0
0

Gruodį išgyvenau krizę virtuvėje. Neturėjau nei laiko, nei įkvėpimo, nei apskritai nuotaikos suktis virtuvėje. Prigaminau kalną valgomų dovanų Kalėdoms ir tuo užsibaigė metai – be jokių įdomesnių highlightų pusryčių fronte.

Santykius su ja pasigerinti nusprendžiau įkvėpimo ieškodama tarp jūsų. Ir radau! Pageidavimų koncertas parodė, kad trūksta mažiau angliavandenių turinčių receptų be duonos ir receptų, kuriuos galima paruošti žaibo greičiu. Šitas receptas tinka ir tai, ir tai kategorijai. Nieko nereikia kepti, virti ar dar kaip apdoroti – užteks šakutės, dubenėlio, ingredientų ir galima pusryčiauti.

1IMG_8960 2


Gaminimo trukmė: 5 minutės.
Porcijos:
1.

Ingredientai dubenėliui:
– 100 gr. mėgstamos varškės,
– 1 gerai sunokęs bananas,
– 1 v. š. riešutų sviesto
– žiupsnis cinamono.

Reikės ir mėgstamų pagardų:
Aš naudojau šaldytas uogas ir kapotus migdolus. Puikiai tiks įvairiausi vaisiai, uogos, riešutai, sėklos. Jeigu norisi saldžiau ar sočiau, tikrai galima naudoti papildomą šaukštą riešutų sviesto, džemo, šlakelį klevų sirupo, barstyti granola.

Gaminimo eiga:
1. Šakute dubenėlyje sutrinkite bananą iki vientisos masės. Įtrinkite varškę, riešutų sviestą.
2. Sudėkite mėgstamus pagardus, barstykite cinamonu.

0 Shares
1 comment

Leave a Reply

You May Also Like